English

Coco dhe Ice-T, tendencat më të nxehta të modës

Coco dhe Ice-T janë me të vertetë tendenca më trendi e kohës së tanishme.

Çifti është parë nëpër rrugët e Manhatanit duke bërë dhe shopping. 33 vjeçarja nuk ndihet aspak e turpshme për të treguar pjesë të lëkurës të shfaqura në pantallonat e saj të shkurtra dhe të rrjepura.

Në Bregdetin Lindor temperaturat janë jo të ulëta por Coco-s i pëlqen të dalë në qytet me burrin e saj.

Çifti po shijon disa ditë pushimi nga puna e tyre e lodhshme ku Ice-T mbaroi dhe dokumentarin e tij që u shfaq këtë muaj.

KOMENTE