English

Georgia Salpa, pozon për fansat e saj në Twitter (FOTO)

Karriera e saj si modele ka marrë një shtytje të madhe pasi ajo u shfaq në Big Brother Celebrity këtë vit.

Por edhe kur ajo nuk është në punë, në studio, Georgia Salpa nuk mund të rezistojë dot pa treguar pasuritë e saj.

Greko-irlandeze modele, 27, ishte veshur me bikini të reja Juicy Couture, pasi ajo vendosi për të modeluar për 183,881 fansat e saj në Twitter.

Salpa, ka një fëmijë dhe kuptohet së fundi që të jetë ndarë nga bashkëshorti i saj Penna.

KOMENTE