English

7 vjeçarja kthehet në shtëpi për të pritur vdekjen mes familjes (FOTO)

Vajza 7 vjeçare është kthyer në shtëpi në pritje të vdekjes së saj mes miqve dhe familjes së saj.

Olivia Downie dhe familja e saj, nga Fraserburgh, të Aberdeenshire, fluturuan në Amerikën e Veriut për kurimin e Olivias, e cila 3 vite më parë u diagnostikua me një tumor të rrallë që prek sistemin nervor dhe mund të shfaqet kudo në trup, dhe që është vdekjeprurës.

Neuroblastoma quhet kanceri që ka prekur Olivian e cila falë donatorëve dhe gjithë familjeve që janë prekur nga kjo sëmundje, përmes financimit të tyre nuk arritën dot që të ndalnin përparimin e kësaj sëmundje e cila është shfaqur në barkun e 7 vjeçares.

Prindërit tashmë kanë vendosur që vdekja e saj të jetë në gjirin e familjes, të afërme miqve të saj në Skoci.

Më pak se 100 fëmijë janë diagnostikuar me këtë lloj çdo vit, në Britani të Madhe dhe shumica e atyre që vuajnë prej saj janë më të rinj se pesë vjeç.

KOMENTE