English

Aksidenton me makinë fqinjën pasi e dyshonte si të dashurën e burrit

Policia e armatosur ka zhvendosur me forcë një grua e cila më pas u zhvesh lakuriq dhe u shtri para ambulancës për të ndaluar marrjen e dy viktimave nënën dhe vajzën pasi pretendonte se isht e dashura e burrit të saj.

Zhang Shih, 38 - nga Linyi, provinca Shandong e Kinës lindore pasi dyshoi për hallakatjen e të shoqit me fqinjën e saj e cila kishte një vajzë 4 vjeçare, u inatos dhe i aksidentoi ato me makinë.

Ndërkohë nuk lajmëroi ambulancën duke dashur që të vdisnin, por kur ambulanca erdhi lajmëruar nga fqinjët e tjera, ajo përsëri u shtri lakuriq para ambulancës meqëllim për të ndaluar dhënien sa më shpejt të ndihmës në spital.

Policia dhe pse e kërcënoi me armë ajo nuk lëvizte duke bërë që ta tërhiqnin me dhunë dhe ta arrestonin.
Pas përjepjeve të mjekëve gruaja vdoq në spital nga plagët si dhe nga vonesa për marrjen e ndihmës.

Shih, akuzohet tani për vrasje dhe tentativë vrasjeje me qëllim.

KOMENTE