English

Chantelle Houghton: sjellja në jetë e një foshnje është hyjnore

Ashtu si nënat më të reja, ajo mbajti një profil shumë të ulët që nga lindja e vajzës së saj, si ajo tenton çdo ditë të plotësojë nevojat e saj.

Por sot, Chantelle Houghton është parë për herë të parë që kur lindi dy javë më parë vajzën e saj.
Dhe duke pasur parasysh se ky është fëmija i saj i parë dhe nuk ka asnjë dyshim që kalon shumë netë pa gjumë gjatë këtyre dy javëve, modelja magjike dukej përsëri e freskët dhe rrezatuese.

Ajo shihet me makinën e saj pas bërjes së pazarit duke i buzëqeshur kamerave.

Ajo nuk dukej e shqetësuar për barkun e saj pak të madh pasi dhe në faqen e saj kishte shkruar se nuk nxitoj për uljen në peshë.
Ajo shkruan më tej : "Dhe burri im Alex, e ndjen në të njëjtën mënyrë. Zemra e tij u shkri kur e pa për herë të parë atë. Ajo është gjëja më e mrekullueshme që unë kam parë ndonjëherë dhe unë jam krejtësisht në dashuri me të.
Sjellja e një jetë të re në botë është një gjë e mahnitshme dhe ajo është tjetër përveç familjes. Të gjithë gjyshërit janë si në hënë. Prindërit e tij blenë lepur më të mrekullueshëm për fëmijën - kjo është me të vërtetë bukur".

KOMENTE