English

Depilimi i burrave. Këshilla dhe përfitime

Sue Ismiel (Kryetari Ekzekutiv i Grupit LifeSource) jep këshilla nga ekspertë lidhur se a duhet depiluar mjekra apo mustaqet e burrave? Çfarë pjesë të trupit janë më të zakonshme për depilim te burrat? etj këshilla.
Poshtë janë disa këshilla që burrat t'i kenë parasysh.

1. Si mund të përfitojnë burrat nga depilimi?

Heqja e qimeve nuk është vetëm për gratë, ju e dini. Në botën e sotme, njerëzit gjithashtu duan të duken mirë. Ata duan të duken të qetë dhe ata duan të jenë pa qime për një numër arsyesh. Nëse qimet rriten në veshë apo hundë burrat nuk i lenë por i presin menjëherë pasi duan që të duken mirë dhe pa u bezdisur. Është e rëndësishme për të hequr qimet pasi ju jep besim se kush jeni. Ju mund të ndjehen më mirë rreth vetes dhe me jetën tuaj të përditshme.

2. Burrat duan produkte të veçanta për depilim apo si të femrave?

Qimet e meshkujve janë më të vështira për t'u hequr dhe më të forta kështu që dhe produktet që përdoren për depilimin e tyre duhet të jenë me përmnajtje ndryshe më t fortë se ato të grave. Për shembull, krem ​​kimike duhet të ketë më shumë në përbërësit aktivë në formulën e meshkujve sesa në formulën e grave. Me dyllë mendohet se është OK, sepse dylli është mjaft i fortë për të hequr çdo lloj qime,kështë që është i njëjtë për burrat dhe gratë.

3. A mund të heqë burri mjekrën e tij ose mustaqet?

Këshillohet që burri të qëndrojë larg nga përdorimi i dyllit në mustaqe apo mjekër për shkak se qimet e fytyrës janë shumë të ashpra të forta dhe tepër të dendura, kështë shkakton një dhimbje të madhe madje dëmton dhe lëkurën e cila do kohë më pas të rigjenerohet. Ndaj sugjerohet që mjekra apo mustaqet të rruhen me brisk apo makinë rroje.

4. Cilat pjesë të trupit të burrit, janë më të zakonshme për t'u depiluar?

Meshkujt zakonisht depilojnë shpinën e tyre dhe pjesën e gjoksit, që shumë vite më parë.
Por burrat e sotëm kanë filluar të trajtojnë edhe vetullat dhe këmbët dhe krahët, pra po depilojnë pjesën më të madhe të trupit të tyre.KOMENTE