English

Paulin dhe Hilë Marku, 2 vëllezër vriten për motive pronësie. Plagoset dhe njëra nga bashkëshortet

Në fshatin Mardhnac në komunën Qelë në Pukë që herët në mëngjes është shënuar një ngjarje tepër e rëndë ka ndodhur në një familje ku 2 vëllezër janë vrarë dhe plagosur njëra nga bashkëshortet e viktimave.

Paulin dhe Hilë Marku, janë emrat e 2 vëllezërve me moshë 40 dhe 50 vjeç.

Motivi i vrasjes ka qenë prona, e cila ka sjellë këtë tragjedi. Ndërkohë policia ka identifikuar autorët dhe po punon për kapjen e tyre së bashku me Forcat e Ndërhyrjes së shpejtë.

KOMENTE