English

Presidenti Topi vizitë 2 ditore në Kosovë

Me ftesë të Presidentes së Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, Presidenti i Republikës, Prof. Dr. Bamir Topi, i shoqëruar nga Zonja e Parë, Teuta Topi dhe në krye të delegacionit zyrtar, në përbërje të të cilit do të jenë krerë të institucioneve të pavarura kushtetuese dhe deputetë, niset sot për vizitë dyditore shtetërore në Republikën e Kosovës.

KOMENTE