English

Vajza e Madonës luan me veshjet e nënës

Ajo është vetëm 15 vjeç por kur vjen puna në veshjet dhe veprimet me to është identike si nëna e saj.

Lourdes Leon, vajza adoleshente e Madonës, është fotografuar duke luajtur me veshjet gjatë turneut të nënës së saj me reçipetat konike të Yllit Pop star.

Por një moment ajo tregoi gjuhën e cila mund të jetë si një shenjë përbuzje për këto veshje.

Ato ndajnë që të dyja një linjë veshjesh.
Për momentin Pop Star Madonna është duke zhvilluar turneun e saj në Evropë ku në fillim të 2013 ajo pritet të arrijë në Australi ku ka 20 vjet që nuk ka dhënë koncert në atë vend.
Veshjet e turneut të Madonës përfshirë dhe shoqëruesit e saj në skenë janë bërë nga stilisti Arianne Phillips, ku dhe janë quajtur veshjet e turneut.

KOMENTE