English

Vdes në sallën e gjyqit pasi u dha vendimi (VIDEO)


Michael Marin, 53 vjeç, u gjet fajtor për zjarrvënie nga një juri e Gjykatës së Qarkut të Lartë në Maricopa. Ai dukej i tronditur dhe mbylli sytë e tij si vendimi u lexua. Ndërkohë ai u pa se futi diçka në gojë.

Ai pastaj ra në dysheme disa minuta më vonë me konvulsione. Z. Marin u dërgua në një spital në Phoenix, Arizona, ku ai u shpall i vdekur.
1143

KOMENTE