English

Miranda Kerr prezanton veshjen elegante për të ngarë kuajt

Modelja e bukur australiane Miranda Kerr, ka ndryshuar stilin e veshjes së saj duke na treguar një veshje tepër elegante kur ju të shkoni për të ngarë kuajt.

Imazhet e mrekullueshme janë marrë nga Giampaolo Sgura dhe sfond i mbuluar me gjethe të jeshile është në të vërtetë kopshti i mikut të saj Mike Tyson në New Jersey.

Miranda flet edhe mbi ndjesinë e të qënit nënë dhe gëzimin që i fal djali i tyre.
Duke folur për ditën e saj të përsosur ajo thotë: "zgjohem me tingujt e djalit tim duke thënë:" Mama, mama, pastaj unë e marr atë nga shtrati duke e sjellë në shtratin tonë ku përqafohemi dhe luajmë të tre.
Modelja e Victoria-s ka pranuar se ajo dhe burri i saj Orlando Bloom kanë planifikuar për të zgjeruar familjen e tyre në të ardhmen.

Ajo tha: "Unë mendoj se ndoshta, po. Duke pasur një fëmijë është përvoja më e pabesueshme, është vetëm e pabesueshme lidhja në mes jush dhe fëmijës tuaj. Të shohët fëmijën të rritet dhe zhvillohet çdo ditë është me të vërtetë frymëzuese".

KOMENTE