English

Modelja Playboy nuk i vjen trup nga djali i saj 10 vjeçar

Jenny McCarthy e cila ka pozuar vazhdimisht për revistën Playboy, edhe tani ka nxjerrë disa foto të tjera lakuriq, ku me modesti ajo mbulon me duar gjoksin e saj.

Ajo shprehet se revista i jep një kënaqësi dhe se fotot e saj janë të mrekullueshme dhe të një stili të lartë.

Por përsëri, ajo në ambientte e shtëpisë ndihet e "turpshme" dhe nuk preferon të tregojë revistat e saj.

Aktorja dhe modelja që në nëntor mbush 40 vjeç shton se lakuriqësia është shumë e përhapur në shoqërinë moderne dhe nuk është e shqetësuar se djali i saj 10 vjeçar, Evan do të shohë fotografitë e saj, pa rroba.

KOMENTE