English

Ish-prostitutë, sot pjestare e biznesit të modës (FOTO)

Vetëm dy vjet më parë Zahia Dehar ishte një prostitutë adoleshente që u përfshi në një skandal me tre futbollistët francezë të cilët mendohet se kishin paguar në mënyrë të paligjshme vajza nën moshë për seks ku njëra prej tyre ishte dhe Dehar.

Por jeta e saj ka ndryshuar duke marrë një drejtim tjetër në fushën e modës dhe ajo ka arritur deri atje sa të prezantojë javën e kaluar në Paris Couture Week, koleksionin e saj të dytë me të brendshme femrash.

Ajo ndihet e lumtur me jetën e saj tani 20 vjeç, ndërsa ishte vetëm 16 kur ajo u takua futbollistin francez Franck Ribery, 28, Karim Benzema, 23, dhe Sidney Govou, 31, të cilët u akuzua për pagimin e mijëra paund për seks me vajzën e mitur..
Prostitucioni është ligjor në Francë, por gratë që shesin shërbime seksuale duhet të jenë mbi18 vjeç.
Futbollistët u dënuan deri në tre vjet burg dhe gjoba deri në 40,000 pound.

Fotot në krah janë punimet e saj nga koleksioni i 2-të paraqitur javën e kaluar në Paris.

KOMENTE