English

14 vjeçarja refuzon implantin e gjoksit,nëna e saj e shtyn për t'i bërë

14 vjeçarja është motra e pestë në familjen marshall dhe duket se po kalon një fazë qesharake në jetën e saj, thotë nëna Chantel.

Britney Marshall është vetëm një adoleshente e cila është e mbushur me ëndra për jetën e saj nëpërmjet studimeve.

Por ajo po kalon në një "presion" nga nëna dhe 4 motrat e saj më të mëdhaja lidhur me kryrjen e implantit të gjirit të saj.

Por ajo nuk pranon se do t'i bëjë ndonjëherë dhe aq më tepër në moshë të re.

" Dua të kem trupin tim natyror" shprehet Marshall. Ndërsa të gjitha femrat e familjes së saj kanë bërë implantin që në moshën 18 vjeçare.

Nëna e saj shprehet: " Unë dua që vajzat e mia të kenë një gjoks të madh jo natyral, më pëlqen, kështu dhe vajza ime e re nuk ka se si të dalë nga kjo rrugë. Do të mundohem shumë shpejt që deri në moshën 18 vjeç ajo të ketë marrë vendimin për implant dhe një punë që ka të bëjë me gjoksin e madh, pasi ajo nuk e kupton tani rëndësinë e një gjoksi të madh dhe përfitimet që ke nga ai".

KOMENTE