English

Chris Brown pranon për t'u rrahur me Drake për 10 milion dollarë (VIDEO)

Drake dhe Brown, 2 reperëve të hip-pop u është ofruar një shumë 1 milion dollarë nga një promotor boksi vetëm për t'u rrahur njëherë në ring.

Brown nuk e ka dëgjuar vetëm ofertën, por ka pranuar sfidën. Njerëzit e kanë pëlqyer këtë ide pasi një muaj më parë të dy repistët u përleshën në një klub nate dhe qëlluar me shishe, për shkak të një fjale ku u përmend Rihanna.

Kështu që "provat" ishin dhënë dhe ideja erdhi tani për tu rrahur kundrejt pagesës.

Ai që do të fitojë do të marrë 10 milion dollarë ndërsa humbësi përsëri 1 milion dollarë.

Nëse Chris Brown ka pranuar ofertën, nga Drake nuk ka asnjë informacion por të gjithë mezi e presin një ndeshje të tillë.
Shuma e parave ofrohet nga pronari i licencës “Celebriy Boxing Federatin”.
1152

KOMENTE