English

Si të notoni më shpejt dhe pa u lodhur?

Mund të jetë e vështirë për një notar amator, por një profesionist mbajtja e gjishtave mbyllyr me njëri tjetrin nuk është teknikë e mirë për të notuar sa më shpejt.

Por sekreti për të notuar sa më shpejt duhet që gishtat t'i mbani larg nga njëri tjetri si një pirun.

Kjo lloj teknike po përdoret shumë nga profesionistët të cilët kanë patur rezultat të lartë me pak lodhje.

Kjo është një ide kundër intuitive fakti që duht të vozisni me një pirun dhe jo me një lopatë shprehet profesori i inxhinerisë Adrian Bejan në universitetin Duke në Durham, Carolina e veriut.
Notimi me gishta të ndarë ka fuqi 53 herë më të madhe se me gishta bashkuar.

Ndaj të gjithë ata që do të shohin notarët në Lojrat Olimpike të hapin mirë sytë se si ata notojnë

KOMENTE