English


Si të notoni më shpejt dhe pa u lodhur?

Mund të jetë e vështirë për një notar amator, por një profesionist mbajtja e gjishtave mbyllyr me njëri tjetrin nuk është teknikë e mirë për të notuar sa më shpejt.

Por sekreti për të notuar sa më shpejt duhet që gishtat t'i mbani larg nga njëri tjetri si një pirun.

Kjo lloj teknike po përdoret shumë nga profesionistët të cilët kanë patur rezultat të lartë me pak lodhje.

Kjo është një ide kundër intuitive fakti që duht të vozisni me një pirun dhe jo me një lopatë shprehet profesori i inxhinerisë Adrian Bejan në universitetin Duke në Durham, Carolina e veriut.
Notimi me gishta të ndarë ka fuqi 53 herë më të madhe se me gishta bashkuar.

Ndaj të gjithë ata që do të shohin notarët në Lojrat Olimpike të hapin mirë sytë se si ata notojnë

KOMENTE
  • Adrian Spahiu16:26 - 13 Korrik 2012
    un notoj rregullisht thuajse me shume se 3-4 vjet si ne dimer dhe behar e kam provuar dhe me gishta hapur por nuk mund ta cash ujin dhe te ecesh me nje shpejtesi si me gishta mbyllur. pastaj ketu nuk jam dakord dhe me dicka tjeter sipas profesorit nje notar qe ka krijuar kondicionin gjate sportit nuk e njef lehte lodhjen..gjithsesi kjo puna gishtave po me len te dyshoj, do ta provoj nje here thjeshte ceshtje kohe per sa mund ta bej se sa per lodhjen eshte me se e vertet qe ndikon!
  • Barjam Zoga12:53 - 12 Korrik 2012
    uauuaua me vertet shume bukur kur te shkoj ne det do e provoj njeher kete gje
  • Une13:59 - 09 Korrik 2012
    Wow une tanaheret kom notu me gishta te bashkum po u deshka ta provoj tash me gishta te ndare nga njeri tjetri flm!