English

Atleti francez, shtyn vajzën 14 vjeçare (VIDEO)

Mahiedine Mekhissi-Benabbad kishte fituar vetëm medaljen e artë evropiane Championship, në 3000 metra vrapim me pengesa në Helsinki 2012.

Kur ai kaloi finishin një vajzë 14 vjeçare e veshur me një maskë si Appyä, i ofroi pakon e dhuratës ai jo vetëm që e hodhi qesen duke i rënë me dorë por e shty vajzën 14 vjepare e cila për pak desh u rrëzua.

Ai bëri të njëjtën gjë pas Kampionatit evropian në Barcelonë. Kjo është një sjellje krejtësisht e papranueshme.

Organizatorët kanë regjistruar ngjarjen dhe tani shpresojnë që francezi duhet të dënohet.

Mahiedine Mekhissi-Benabbad, i lindur më 15 mars 1985) është qytetar francez dhe është me origjinë algjeriane.

1153

KOMENTE