English

Lapsi i futet në kokë. 1mm e ndan nga vdekja vogëlushen 2 vjeçare

Një vajzë 2 vjeçare ka shpëtuar për 1 mm nga vdekja e saj.

Wren Bowell bëri një operacion që zgjati 4 orë pranë spitalit Frenchay, në Bristol, për të hequr një laps që kishte depërtuar përmes syrit në pjesën e kafkës ku vetëm për 1 mm sipas mjekëve kishte shpëtuar pa i prekur trurin.

2 vjeçarje nga Peasedown Shën Gjonit pranë Radstock, Somerset, ishte në dhomën e saj duke vizatuar dhe për t'i treguar prindërve të saj vizatimin magjik të saj, ajo vrapoi dhe u rrëzua nëpër shkallë ku lapsi i futet në syrin e djathtë duke i shkatërruar tre enët e gjakut dhe humbur por për fatin e saj nuk i kishte prekur trurin.

Ajo qëndroi 3 javë në spital dhe tani është mirë por kontrollet e saj do të vazhdojnë deri në një sigurim të plotë të gjendjes së saj shëndetsore.

KOMENTE