English

Vrasje makabër. Italiani vret dhe djeg të shoqen shtatzënë

Ngjarja makabër e ndodhur në Itali i ka kaluar kufijtë e logjikës njerëzore.

Burri Salvatore Savelli, 39-vjeç, i cili dyshohet se ka vrarë gruan e tij, Maria Anastasi, nëntë muajsh shtatzanë.

Gjithçka ka erdhur pas një kohe të mbushur me kontrakdita, besime dhe jo besime në jetën bashkëshortore.

Ai dyshohet se e ka vrarë gruan shtatzane dhe më pas e ka djegur. Ai në sallën e hetimeve kishte shprehur kontraditat që ekzistonin mes tyre dhe të gjithë ishin shtangur kur zbulonin episodet tronditëse të ekzekutimit.

Ai kishte dhe 3 fëmijë të tjerë dhe priste të 4-in por shkaku duket se ka dashur që të sillte në shtëpi të dashurën e tij, duke ua imponuar fëmijëve dhe gruas.

KOMENTE