English

Lady Gaga "lakuriq" në rrugët e Melburnit (FOTO)

Lady Gaga si gjithmonë shkon drejt çmendurisë maksimale, lidhur me veshjet e saj.

Ajo sot ka bërë që tifozë të shumtë por dhe njerëzit në rrugë të kthejnë kokën pse jo dhe të shkrepin aparatet si ajo ishte duke bërë rrugën nga hoteli i saj në Melburn për në aeroport me një veshje sikur ishte në paradë mode në skenë.

Ajo arriti në Perth për të marrë pjesë në finalen e turneut të saj australian para se të shkojë muajin tjetër në Evropë.

KOMENTE