English

Maqedoni-Shqipëri projekte të tjera rrugore (VIDEO)

Infrastruktura rrugore Maqedoni-Shqipëri pritet të rregullohet shpejt, për të rritur mardhëniet midis dy vendeve, ndërkohë rruga e nisur e Arbrit ka përfunduar 70 përqind të punimeve dhe qeveria maqedonase e ka në plan edhe buxhetin për përfundimin e kësaj ure lidhëse si dhe do të punohet për projekte të tjera si sistemi hekurudhor midis dy vendeve.

1165

KOMENTE