English

Moonwalk, kërcimi më i vështirë (VIDEO)

Moonwalk është një teknikë kërcimi që paraqet iluzionin e balerinit që tërhiqet prapa gjatë përpjekjes për të ecur përpara. Kërkon intuitë dhe aftësi individuale dhe shumë praktikë.

Michael Jackson ishte i pari që e realizoi këtë teknikë kërcimi gjatë një shfaqje të "Billie Jean" në Motown 25 mars, 1983. Ai më pas e bëri lëvizjen e tij pronë, dhe tani është një nga teknikat e kërcimit më të njohura në botë.
Eric Nash, 25 vjeç, është njëri që ka sfiduar kërcimin në rrugë duke i habitur të gjithë.

1163

KOMENTE