English

Emma Stone, seksi dhe elegante në Vogue

E bukur në çdo detaj, aktorja Hollivudiane Emma Stone tregon se i mungonte besimi në veten e saj.

Në një intervistë për revistën "VOGUE" javën e kaluar ajo tregon se ka vuajtur kur ka qenë fëmijë.

Kur ishte 8 vjeç ajo ka patur një sulm paniku. Nëna e saj nuk mund të vinte asnjë shënim në drekën e saj pasi Emma do të kujtohej që ajo ekzistonte dhe nuk dëshironte të vinte në shtëpi. Pra ajo ishte e sëmurë psikologjikisht. Më pas kreu terapi kurative dhe çdo gjë u kthye në normalitet.

Emma dhe i dashuri i saj Andrew, kohët e fundit morrën një apartament në Nju Jork pasi ranë në dashuri kur luajtën filmin The Amazing Spider-Man.

Emma ka luajtur një sërë filmash me temë romantike por ajo shprehet edhe pse skenat duken si të vërteta asnjëherë nuk është përfshirë në skena erotike origjinale.

KOMENTE