English

Chelsee Healey nuk di të tregojë bukuritë e saj (FOTO)

Chelsee Healey ka një figurë shumë të lartë dhe tepër seksi por ajo ka një tendencë negative që ta interpretojë atë në mënyrë të gabuar.

Ajo përsa i përket veshjeve të saj nuk kujdeset që të nxjerrë në pah bukuritë e saj por duket se nuk e vret mendjen, mjafton që të ndihet e rehatshme në aktivitetet e saj gjatë kohës së lirë.

Ajo ka mbërritur në plazhin Ibiza dhe fotot me rroba banje janë kritikuar pasi deformojnë bukurinë e saj.

Ajo është parë me shoqen e saj të luaj tenis në plazh dhe dukej e lumtur dhe aspak e dëshpëruar për veshjen e saj.

KOMENTE