English

Kërcet pistoleta në debatin televiziv (VIDEO)

Një program televiziv që transmetohet direkt në Jordani arriti në kaos, pasi një politikan që ishte i ftuar në studio kërcënoi kundërshtarin e tij me armë.

Debati mes deputetit Mohammad Shawabka dhe aktivistit politik Mansour Murad arriti kulmin e tij pasi të dy burrat fyen aq rëndë njëri-tjetrin sa përfunduan në gjuajte me armë.

Politikani e hoqi këpucën e tij dhe e gjuajti në fytyrë dhe më pas me pistoletë.

Megjithatë për fat të mirë askush nuk morri plagë të rënda.

1170

KOMENTE