English

Celular-bombë te rrethrrotullimi i Shkozetit, Durrës

Te rrethrrotullimi i Shkozetit në Durrës punonjësit e karburantit kanë gjetur një kuti në të cilën ishte vendosur një celular-bombë.

Menjëherë është lajmëruar policia e cila me të mbërritur ka rrethuar zonën si dhe janë thirrur forcat eksperte xheniere nga Tirana të cilët kanë bërë të mundur çaktivizimin e bombës.

Celulari-bombë nuk shpërtheu fatmirësisht pasi ishte i pa aktivizuar.

KOMENTE