English

Çmenduria e festivalit të demave (VIDEO)

Moment i tmerrshëm ka ndodhur gjatë një festivali Bous Mar la, në Denia, në bregun lindor të Spanjës, në të cilën njerëzit dalin nga barrierat mbrojtëse dhe inkurajojnë demat që t'i ndjekin ata.

Liam Tarff, 29, dhe 20-vjeçari Nick Couchman u sulmuan nga kafsha gjsmë ton, e quajtur Runaway e cila i hodhi në det gjatë festivalit.

Madje shumë pjesëmarrës shprehen se janë të çmendur të luash me demat, por përsëri marrin pjesë, pasi është një zbavitje e madhe që mbahet mend.

Fotot në krah flasin vetë për luftën e tifozëve me demat.
1171

KOMENTE