English

Tigrat shqyejnë 21 vjeçarin (VIDEO)

Një burrë u vra nga Tigrat në kopshtin zoologjik në Kopenhagë pasi ai kaloi gardhin dhe u fut në zonën e grabitqarëve.

Viktima, i cili ishte 21, u vu në pikëpyetje nga tre tigrat pas ai hyri në kopshtin zoologjik në kryeqytetin danez në orët e para të mëngjesit.

Ai u gjet i vdekur rrethuar nga Tigrat siberianë, kur stafi erdhi në punë.

Policia filloi të hetojë pse burri u detyrua të kalojë hendekun dhe të futej mes tigrave, gjë që tregon se duket si vetëvrasje.

Ekzaminimi ka treguar se viktima ishte kafshuar në kofshë, gjoks, fytyrë dhe fyt.

Viktima nuk ishte danez por vetëm kishte leje qëndrimi daneze dhe kombësia nuk është konfirmuar.
1172

KOMENTE