English

Tiranë: Flaka Olimpike në TEG

Edhe pse 15 ditë na ndajnë nga fillimi i Lojrave Olimpike në Londër, flaka Olimpike ka mbërritur edhe në Shqipëri.

Klodiana Shala, atletja me famë ndërkombëtare që ka thyer 50 rekorde dhe që solli flakën Olimpike në ambjentet e Qendrës Tregëtare TEG, tha se ekipi shqiptar që merr pjesë në këtë eveniment është mjaft i fortë madje synon medalje.

Aktiviteti i organizuar te TEG-u është i pari i këtij lloji në Shqipëri që do të thotë se TEG është një mbështetës i sportit dhe ndikon në zhvillimin e shoqërisë.

KOMENTE