English

Ambicie për lakuriqësi (FOTO)

Edhe këtë vit tenistë dhe atletë me famë botërore paraqesin fotot e tyre për revistën ESPN's Body Issue.

Të gjithë pjesëmarrësit tregojnë arritjet e tyre lidhur me mbajtjen e një fiziku të shëndetshëm dhe mjaft të lakmuar nga të gjithë.

Qëllimi është që t'u tregohet të gjithëve se si mund të ketë çdo njeri një trup perfekt, mjafton të keni vullnet për të arritur rezultatin që doni.

KOMENTE