English

Aubrey O'Day qan pasi kritikohet për trupin e saj (FOTO)

Aubrey O'Day edhe pse ka marrë kritika mizore lidhur me trupin e saj ajo përsëri ka besim në veten e saj, se është mjaft e pëlqyeshme për trupin që ka.

Sigurisht, Aubrey nuk është e huaj për të treguar trupin e saj pasi ajo përbën për Playboy në vitin 2009.

Ajo është pjesë e episodeve të shfaqjeve dhe kur dëgjoi përsëri mbi kritikat e saj filloi të qante duke thënë:

"nuk jam më shumë se 100 pound që ju të flisni në këtë mënyrë, ndaj ju lutem tërhiqini mbrapsht të gjitha fjalët që ju keni thënë".

Ajo gjithashtu është pjesë e shfaqjeve Celebrity Apprentice të organizuar nga Donald Trump.

KOMENTE