English

Balotelli dhe kompania e tij me femra (FOTO)

Ish e dashura e tij është shtatzënë dhe këmbëngul se ai është babai i fëmijës së saj. Por kjo nuk ka penguar Mario Balotellin për të patur sa më shumë argëtim.

Sulmuesi italian ka vazhduar të gëzojë pushimet e tij në Ibiza dhe ai nuk ka mungesë të kompanisë me femra.

Ai dukej i lumtur nën shoqërinë e femrave që kishin veshje bikini tepër ekstravagante si dhe në lojrat në ujë që bënin për kënaqësinë e tyre.

Ai ka vendosur që Rafaella të bëjë testin e ADN-së për fëmijën i cili do të vërtetojë dhe atësinë e tij.

KOMENTE