English

Çfarë po pi Lady Gaga? Foto çmendurie

Lady Gaga ka qenë e hapur në lidhje me përdorimin e saj kanabis, duke pretenduar se ajo pi barin ilegal kur ajo shkruan dhe këndon këngë.
Pra, ka një shans që këngëtarja ka qenë duke pirë drogë si ajo u largua nga darka në Los Angeles mbrëmë.

Ajo qe ulur në pjesën e pasme të makinës dhe po përpiqej të ndizte " që dukej në një tub ari kur ajo po kthehej në shtëpi nga një darkë në një lokal në Beverly Hills natën e fundit.

KOMENTE