English

Dashuria e qenit për shimpazenë (FOTO)

Kur ky majmun i sapo lindur u braktis nga nëna e tij e ardhmja e tij dukej e zymtë.
Por në sajë të "ndërhyrjes" të një qeni të madh roje dhe katër këlyshët e tij të mrekullueshëm jeta e tij u shndërrua shumë shpejt në një lumturi të vërtetë.

Shimpanzeja ka lindur në një kopsht zoologjik rus dhe u dërgua në shtëpi nga një anëtar i stafit pasi u bë e qartë se ai nuk kishte asnjë lidhje tashimë me nënën e tij.

Shimpazeja e vogël u përshtat mirë me famlijen e saj birësuese dhe ndihet e lumtur me vëllezërit dhe motrat e saj.

Ekspertët thonë se nuk është rasti i parë i një lloj adaptimi të tillë. Por qentë dallohen më shumë në pranimin e fëmijëve të adoptuar.
Fotot flasin vetë për lumturinë e shimpazesë së vogël.

KOMENTE