English

Gruaja lind në trotuar, burri i saj kthehet në infermier

Sjellja e një foshnje në jetë për disa çifte është gjëja që planifikohet për t'u realizuar në një vend me kushte moderne.

Por një çift fatkeq ka patur një fat që bebja e tyre të lindej në rrugë, në Guangzhou, kryeqyteti i Provincës Guangdong të Kinës juglindore.

Çifti ishte duke shkuar për në spital kur gruaja papritmas u ul në tokë dhe morri pozicion për lindjen e fëmijës si dhe duke shtyrë me forcat e saj përmes frymëmarrjes.

Burri e kuptoi që fëmija po vinte dhe vendosën që të lindë në rrugë ndërkohë ai kërkoi ndihmë nga një klinikë dentare atje afër por ata i thanë se nuk ishin trajnuar për lindje apo dhe asistencë mjekësore në lindje.

Atëherë burri i saj kthye tamam si një mami dhe infermiere duke e sjellë djalin e tyre në jetë.. Më pas u dërguan me ambulancë në spital.

KOMENTE