English

Guarda di Finanza kap 250 kg drogë. Nën pranga 2 shqiptarë

Policia e Guarda di Finanza mbrëmë në brigjet e Brindisit ka sekuestruar 250 kg drogë e cila kishte erdhur me motoskaf nga Shqipëria.

J vetëm marijuana që është ndaluar por dhe dy mbajtësit e saj janë arestuar.
Ata janë dy të rinj nga Durrësi të moshës 32 dhe 25 vjeç dhe se sasia e drogës kap një vlerë 2 milion euro.

Brenda disa ditësh policia e Brindisit ka zhvilluar disa operacione të cilat kanë rezultuar pozitive lidhur me kapjen dhe sekuestrimin e drogës si dhe arrestimin e shqiptarëve.

KOMENTE