English

Humb peshkun që kapi, pasi ja merr peshkaqeni (VIDEO)

Sarah BRAME ishte duke peshkuar me të atin e saj para shtëpisë së tyre afër një lumi në Karolinën e Jugut.

Ajo filloi të tërhiqte grepin e saj pasi kishte zënë një peshk. Por në këto momente kur ajo po mblidhte fijen që të tërhiqte peshkun dhe ta linte në tokë, një peshkaqen kërceu dhe ja morri peshkun që zuri.

Të dy babai dhe vajza u tronditën aq shumë sa filluan të shanin për tronditjen që u krijoi por dhe peshkun që i morri. Ndërkohë ishte mirë që zbuluan se këtu kishte dhe peshkaqenë që do të thotë se kujdesi tani duhej të rritej edhe më shumë.
1177

KOMENTE