English

Kremi që zvogëlon gjoksin e femrës

Tashmë një krem i ri po pushton tregun britanik të parin dhe që synon të pushtojë dhe atë botëror.

Por kremi ka qëllim jo të rritë, por të zvogëlojë në përmasa të pranueshme gjoksin që është tepër i madh.

Testimi në Britani është kryer për 3 vjet dhe tani ka dalë në treg.
Një përdorues shprehet:

"Unë e përdora atë dy herë në ditë për vetëm katër javë dhe unë jam habitur pasi kam marrë një rezultat të shkëlqyer".

Por ka gra të tjera që rezultatin e kanë marrë pas 8 javësh pasi varet nga sasia e yndyrës së përqëndruar në gjokset e tyre.
Përbërësi kryesor është Wild Indigo, një barishte që ndryshon qelizat që aktivojnë avaritë e yndyrës në trup.

Krem gjithashtu përmban kamomil të Artë i cili është një flavonoid - një lloj anti-oxidanti që testet sugjeronte se ndihmojnë ndarjen e qelizave yndyrore dhe pengojnë grumbullimin e yndyrës.
Mendohet që kremi të përdoret dhe për pjesën e barkut apo të kofshëve.

KOMENTE