English

Kushërira e Kate Middleton, do të pozojë për revistën Playboy (FOTO)

Kushërira e dukeshës e Kembrixhit Kate Middleton është një shembull i përkryer i hijeshisë, por e veçanta e balerinës Katrina Darling është se ka ka shmangur prangat e dekorimeve dhe po bëhet gati për të pozuar për Playboy.

21 vjeçarja është kontaktuar nga revista amerikane e të rriturve për t'u paraqitur e zhveshur për kopertinën e parë të revistës PlayBoy dhe Darling e ka pranuar menjëherë ofertën e tyre.

Revista do të dalë në shtator.

Zeshkanja e cila çdo ditë punon në bankën Barclays është me origjinë nga Sunderland, megjithatë, ajo kohët e fundit u zhvendos në Londër për të ndjekur karrierën e saj si një balerinë ekzotike.

KOMENTE