English

Pse nuk funksionon fustani i Cara Kilbey? (VIDEO)

Ajo po ecte në qilim të kuq me Matthew McConaughey dhe Channing Tatum kështu nuk është çudi që Cara Kilbey ishte veshur për të bërë përshtypje.

Megjithatë ylli TOWIE u përball me një mosfunksionim të veshjeve. Por jo me aq, por mikesha e saj, Billi Mucklow i hoqi fundin anash duke i zbuluar kofshën e saj në pjesën e sipërme me shaka.

Cara kishte veshur një fustan të zi pë[r të marrë pjesë në premierën Magjike Mike mbajtur në hotel Maj Fair në Londër natën e kaluar.
1178

KOMENTE