English

Reçipeta 1 milion dollarë (FOTO)

Në qytetin e qetë të Birmingham, Michigan, ku popullsia mblidhet rreth 20.000, një palë reçipeta janë shitur për 1 milion dollarë.

Të realizuara nga diamante 500 karat, dhe nga ar 18 karat, reçipetat në Birmingham Estate dhe Jewelry Buyers u bënë nga një ekuipazh prej 40 punëtorësh pothuajse për një vit.
Vitin e kaluar reçipetat e Victoria-s veshur nga Miranda Kerr kushtuan 2.5 milion dollarë, kjo pjesë e brendshme përbëhet nga të gjitha diamante natyrore, me 750 gram ari tha pronari i dyqnit Anthony Aubry.

Anthony shpjegon se reçipetat e Victorias kanë pëlhurë në pjesën e brendshme dhe diamantet dhe perlat janë të vendosura në pëlhurë ndërsa reçipetat e tij janë thjesht diamante të bashkuar me njëri tjetrin dhe ar, duke krijuar formën e reçipetave.

Këto reçipeta ekstravagante peshojnë 1kg dhe kanë hutuar shumë gra. Shumë veta i pëlqejnë pasi i marrin, vetëm për një moment dhe i vendosin në shtëpi në xhama, thjesht për të treguas se i kanë provuar këto lloj reçipetash.

KOMENTE