English

Si bëjnë Seks Dinosaurët? (FOTO)

A ju ka shkuar ndonjëherë në mend se si një kafshë 30 ton dhe me një lartësi sa një ndërtesë 4 katëshe të bëjë dashuri?

Palaeontologjistët përgjigjen lidhur me këtë pyetje që shumë studiues i përkushtuan kohë dhe durim duke deklaruar se dinosaurët bënin dashuri si qentë.
Një sasi të habitshme i hulumtimit ka qenë e përkushtuar në këtë temë - dhe shumica e studiuesve kanë arritur në përfundimin se dinosaurët bërë dashuri si qentë.
"Të gjithë dinosaurët përdornin të njëjtin qëndrim themelor kur bënin dashuri dhe martoheshin", tha Dr Beverly Halstead, një studiues angleze i cili ishte një nga të parët për të trajtuar këtë temë. Vendoseshin që prapa, këmbët e përparme mbi supet e femrës, heqjen e një gjymtyrë të prapme nëpër shpinë të saj dhe bishtin e tij gjarpërues nën ATË.

Karikaturistë shkencore kanë arritur të krijojnë imazhet nfa dashuria e dinosaurëve, se si ata bënin seks në vende të ndryshme.

Penisi i tyre është vlerësuar të jetë 12 metra i gjatë. Kristi Curry Rogers, Asistent Profesor i Biologjisë dhe gjeologjisë në Macalester College në Minesota tha se pozicioni më i përshtatshëm dhe i mundur ishte mashkulli nga pas femrës, në mënyrë tjetër penisi nuk ishte e mundur të depërtonte.

Shkencëtarë të tjerë thonë që ata mund të bënin seks vetëm në ujë që të kishin mbështetje se në tokë nuk mund të rrinin dot.

Por konkluzioni nga të gjithë shkencëtarët që u morrën me studimin ishte i njëjtë:
Dinosaurët bënin dashuri si qentë.

KOMENTE