English

Bujku krijon livadhin me zemër, për gruan e tij (FOTO)

Një fermer i devotshëm ka krijuar këtë livadh me një zemër në mes si një premtim për gruan e tij.

Pas një pune të përkushtuar Winston Howes, 70, kaloi një javë kohë, me kujdes për mbjelljen e 6000 fidanëve lisi për gruan e tij 33 vjeçare Janet, e cila vdiq papritur 17 vjet më parë.
Ai formoi një formë të përsosur të zemrës në mes - me pikën që përballet në drejtim të shtëpisë së saj të fëmijërisë.
Puna e dashurisë ka lulëzuar tani në një livadh të pjekur, një oaz i qetë ku Winston mund të ulet dhe të mos harrojë gruan e tij 33 vjeçare.

Ai shkon atje për të gjetur qetësinë shpirtërore, në emër të dashurisë së tij që nuk mund ta harrojë kurrë.

Livadhi i tij nuk mund të shihet nga rruga dhe kishte mbetur një sekret i familjes derisa një aeronaut i ajrit e mori këtë fotografi nga ajri.

KOMENTE