English

Koleksion i ri vjeshtë-dimër 2012 nga Female (FOTO)

Në një kohë krize është vështirë të gjesh përsëri mënyra për të rritur të ardhurat tuaja si dhe për të bërë emër dyqanit apo kompanisë tuaj.

Dyqni i kompanisë së veshjeve FEMAL përmes politikës së uljes së çmimeve dhe veshjeve elegante që ofron për të gjitha moshat, është i lumtur po ta krahasosh me të tjerët që ndihen të dëshpëruar.

Veshje elegante dhe me çmime të lira, FEMALE, nxjerr koleksionin e saj të ri vjeshtë dimër.
ndosha kompanitë e fuqishme e kanë humbur sensin e shitjeve në mënyrën më të lirë shprehet një përfaqsues i FEMALE, ndaj njerëzit duan lirësi por dhe prakticitet.

KOMENTE