English

Nxjerr penisin në tren para 2 studenteve të mjekësisë. Arrestohet dhe dënohet

Një aktor xhuxh i cili ka luajtur në Star Wars dhe Harry Potter ka shkuar në burg, pasi ai pranoi se kishte ekspozuar penisin e tij në një tren për herë të dytë.

Nicholas Read, 41, nxorri flesh penisin e tij para dy studenteve të mjekësisë, ndërsa udhëtonte në një tren në Mançester.

Për të nuk ishte hera e parë se një veprim të tillë e kishte bërë dhe vitin e kaluar duke ekspozuar veten në oborrin e një shkolle.

Ai pranoi në gjykatë se çfarë kishte bërë, dhe më pas u dënua me 16 javë burg.

Ai është shprehur: " kam shkatërruar veten time me këto veprime"

KOMENTE