English

Zjarr i madh në punishten e drurit në rrugën 5 Maji Tiranë.

Një zjarr i madh ka rënë në një mobileri në rrugën "5 Maji" në Tiranë para pak minutash.
Zjarri ka shkaktuar dëme të mëdha materiale dhe zjarrfikset po mundohen të venë në kontroll situatën. Shpresat janë shuar për shpëtimin e ndonjë pjese të ndërtesës pasi flakët kanë përpirë gjithçka dhe frika egziston për mos hapjen në ndërtesat përreth.

Në vendin e zjarrit ndodhen 8 zjarrfikse që po përpiqen për të shuajtur flakët dhe ndalimin e përhapjes së tyre.

Policia bën të ditur se banorët e zonës janë evakuuar ndërkohë është thirrur dhe ndihma e ushtrisë me mjetet e tyre. Nuk ka dëme në njerëz vetëm materiale të pallogaritshme.
Autoritetet lokale deklaruan se shkak për këtë tragjedi u bë një masë elektrike në një prej makinerive të zdrukthtarisë.

KOMENTE