English

Lorik Cana i pari sportist me 83 400 fansa

Lorik Cana një sportist në fushë por dhe një person karizmatik jashtë saj.

Këto ditë është kthyer në një "sex simbol" pasi në faqen e tij zyrtare në facebook ka më shumë se 83 400 fansa.

Fansat e tij janë nga shtete të ndryshme por shqiptarët janë ata që kryesojnë dhe më pas italiantë pasi ai luan me Lacion.

Flitej për një largim, duke qenë se mund të përfshihej në tratativat për Jilmazin e Trabznosporit, por nuk ka qenë e vërtetë dhe këtë e ka mohuar vetë futbollisti disa ditë më parë. Mesfushori shqiptar ka 83 400 “like” në faqen e tij zyrtare në rrjetin social, “Facebook”

KOMENTE