English

Mace me 2 fytyra dhe 24 këmbë (FOTO)

Një kotele me emrin "Binjake" e cila ka lindur me dy fytyra, të mërkurën ka ngordhur.

Binjakja kishte katër sy, dy hundë, dy gojë, dy veshë dhe 24 këmbë - shtatë për çdo këmbë të përparme dhe pesë secila në anën e pasme.

Pronarët e saj thonë se ai kishte dy trachea të bashkuar në një fyt. Gratë e ushqyen atë qumësht nga shishja sepse ai hante shumë ngadalë.

Veterineri Ernest Finocchio, kryetar i Shoqërisë Rhode Island për Parandalimin e mizorive të kafshëve, thotë se ai kurrë nuk ka parë një kotele të tillë.
Ai beson se Binjaku mund të ketë qenë i bashkuar me binjak tjetër që nuk janë ndarë si duhet.

Kotelet e tjera që janë lindur janë shëndoshë e mirë, ndërsa Binjaku ngordhi para se t'i bëhej një egzaminim në spitalin veterinar.

KOMENTE