English

Macja lind me 2 këmbë (VIDEO)

Anakin! Ani është një mace me dy këmbë, e lindur pa 2 këmbët e mbrapme, por që nuk e ka ndaluar atë nga një jetë normale. Ai është plot me dashuri dhe jetë! Familja është kujdesur për macen Anakin dhe janë të dashuruar pas saj aq sa ata postojnë foto dhe video nga jeta e saj si ajo rritet.

2 videot e mëposhtme tregojnë jetën e maces me 2 këmbë.
1183
Por ajo mund të luajë dhe në kompjuter lojës e saj.
1184

KOMENTE